lista

Har du någonsin..
Ätit sushi: nej, faktiskt inte. skulle dock vilja testa och äta det någon gång. :D
Stått på scen: ja!
Gått på catwalk: ja, faktiskt! som liten gjorde jag det någon gång i typ hyllinge? visade upp några klädplagg och en gång så gjorde jag värsta scenen och föll ner bakom scenen HAHA (blev ner puttad av en annan tjej, TACK!)
Blivit dumpad: Nej
Varit med om en bilolycka: Nejdå!
Klättrat i bergen: haha, nej.. men på klättervägg som såg ut som ett berg?
Sett vita huset: Ja, i tidningar och sånt
Antingen eller
Kallt eller varmt: Varmt
Spets eller satin: Spets
Svart eller rött: Svart
Regn eller snö: Snö
Ull eller bomoll: Bomull
Rosor eller tusensköna: Rosor
Vår eller höst: Vår
Historia eller vetenskap: Vetenskap
Matte eller engelska: Engelska
Inom de senaste 48 timmarna..
Haft seriöst samtal: Nej, inte direkt
Kramat någon: nej :D
Bråka med en kompis: kallar inte honom som en kompis..
Gjort en tjänst: haha, gjort fruktsallad till resten av familjen?
Fått en komplemang: de sa att fruktsalladen var god? :D

amour vincit omnia - kärleken övervinner allt

hejdär du! idag har jag inte gjort något annat än vad jag gjorde igår.. förutom att jag har "smsbråkat" med en person som jag inte bryr mig om för fem öre. bitch please! nej skämta. ehm, jag lever livet här hemma i tv rummet där jag spenderar mer än 2/3 av dygnet. yeah, får inte gå till skolan på hela veckan. (då jag faktiskt kan smitta)
har mys dagar här hemma med massor av bakterier som hoppar ut hur min mun/näsa när jag hostar&nyser, nasty shit, jag svär. (anteckna gärna)
jajaj, hela min dag har jag degat&segat framför tv. och än idag, väntar jag på att klockan ska slå över till 20:00!!
för vet ni vad som visas på kanal tv3? (har sjukt bra koll på vad som visas på tv&jag kan ALLA reklamer utantill) 'respekt jaaaaow'
JO IDAG ÄR DET PREMIÄR AV TOP MODEL SVERIGE. vilket ni garanterat inte vill missa. ska kolla på det tillsammans med syster, mamma&svante. en god fruktsallad (som är min drog just nu!!!) skulle inte heller suttit fel. är dock väldigt mätt efter kvällsmaten tonight. på matbordet idag serverades det lax(filé, kanske, ingen aning!!) ,  hollandaisesås (smaskens), potatis&sallad. även ärtor, dock hoppade jag över att smaka på de små gröna bollarna som luktar bajs :)

en sak som jag vill dela med mig av är att jag ska börja jobba med ett videoinlägg!.. måste bara hitta mer inspiration så att inlägget blir ROLIGT! och inte tråkigt..
vi hörs senare , eller imorgon. ♥


mobil inlägg

nu har jag bäddat ner mig i sängen. min hals känns faktiskt bättre dock känns febern värre. jaja, får se hur det blir imorgon. blir ingen skola imorgon heller men hoppas att jag iallafall kan komma på torsdag. annars får elin ha uppvärmningen själv på idrotten! haha.

vi hörs imorgon, godnatt !


every time we touch i get this feeling

gaaash, sprungit runder i huset och svettats som en gris på jakt efter min dator. efter cirkus 30 minuter (nej, jag överdriver inte) så ger jag upp. sätter mig ner vid tv igen, vad tror ni ligger på golvet? jo, datorn, FML!!

en dag som denna har jag varit hemma från skolan, och här hemma har jag zappat runder mellan ALLA kanaler på tven, försökt att överleva hostattacker, fått nytt rekord på temple run, smsat massor med bästavän (saknar dig!) , ätit minst ett kilo frukt, druckit flera liter vatten och massa annat. intressant&rolig dag, right?
har också pratat med emelie idag, och jag har visst smittat henne? (haha) awww, krya på dig!
nu längtar jag tills klockan slår över  till 20:00 så jag kan trycka över till tv4 och kolla på familjen annorlunda. hoppas att mamma hinner hem innan, så hon kan göra en fruktsallad till mig. är ju trottsallt dödssjuk :)
aja, nu ska jag vänta på bättre tider.


mobil inlägg

har högre feber nu, yeah ..typ... min hals fuckar och allt är piss. gick och la mig vid 2 tiden och vaknade typ precis. har käkat lite fruktsallad men det är inte så lätt när man tror att man ska dö av smärta varje gång man sväljer. ska sluta klaga nu, men det blir ingen skola för mig imorgon :/ ska skicka med min skåps nyckel med simon imorgon så han kan ta med min mattebok hem. för behöver verkligen jobba fram några sidor. denna helgen har varit sämst!!


mobil inlägg

har fortfarande feber och mår kasst! ska vila hela dagen och hoppas på att febern försvinner. kan verkligen inte missa mer i skolan, ligger redan efter. fml


Smile to the world and the world will smile back to you

har kollat tv och myst med svante hela kvällen.
nu ska jag faktiskt stänga av & dra mig upp till sängen, tar även med svante upp :)
hoppas på att jag mår bättre imorgon!! har inga planer för morgondagen som jag kan komma på nu, utan vi får se vad som händer :)
godnatt♥


we are sexy and we know it



kvällen igår spenderades med emelie ju, vi tog några bilder dock blev hälften av de suddiga eller så såg vi inte kloka ut! emelie åkte hem vid 3 tiden? tror jag. tack för kvällen/natten hjärtat!

hejdär! vaknade idag med världens huvudvärk, magont, ont i halsen&feber. yeah allt på en gång!! så jag var inte på det bästa humöret imorse (förlåt emelie).. nu så har huvudvärken släpp och jag har inte ont i magen mera. (y) dock så har jag fortfarande feber&riktigt jävla ont i halsen. så nu sitter jag och äter onödigt många eucalyptus menthol tabletter och ber på bara knän att min hals kan bli bra igen!!!
skulle egentligen till mormor ikväll på kalas, hon fyller som sagt år. grattis till dig&förlåt för att jag inte kan komma.
detta innebär att jag kommer att sitta hemma helt själv hela kvällen. hatar det!
vi får se vad jag hittar på för bus.♥

kan det bli bättre?

nu har jag och emelie duschat och sen gjort v oss igen. vi har laddat upp med godis och läsk och vi landade i soffan. kollar på the voice på tv4 och när det är slut ska vi ta lite bilder.. filmen startar vi nog vid 11 tiden när vi har bäddat ner oss i min dubbelsäng! nu börjar programet igen, puss så länge!


Le mot de som vill se dig krossad, för det krossar dem att se dig le

hejdär! nu har vi kommit på en film vi kan kolla på. den heter Jennifer's body. skräck och komedi vilket passar oss perfekt ;) har kollat på den innan på ett lan hos andreas men såg aldrig hela.. mamma har varit och handlat massor av godis och emelie hade också med godis så nu är vi full laddade inför kvällen. vi hörs igen när jag har tid. puss♥



Lovely freakin’ Friday


kom hem vid 3 tiden, har fikat&snabbt städat lite på mitt rum. funderar nu på om jag ska snabbt dra till stallet&ta in hästarna innan emelie hinner rulla hit. tror dock att jag väntar så får emelie hjälpa mig ;) hehe
hon skulle egentligen vara här nu , var är du?..
svarar inte på sms heller, bajs! jaja, hon kommer väl strax. vi hörs♥


i skolan

sitter i skolan nu, har egentligen engelska men alla andra gick till bibloteket för att låna böcker och jag gjorde det igår så sitter kvar ensam.. yeah idag är det fredag! taggar

vi hörs när jag kommer hem :)


they say talk is cheap, i guess that's why i bought every word you said

efter att ha pluggat i knappt en timme, fick jag fruktansvärt ont i magen. så tog en lång varm dusch och det känns verkligen bättre nu. åt lite fruktsallad och kollade på tv med mamma&syster precis. nu har jag dratt mig upp på mitt rum och stängt dörren. känns som om de flesta sakerna sitter inför provet, lite kvar dock.. men det tar jag på bussen imorgon för jag är helt slut!
denna dagen har gått riktigt snabbt, och jag taggar att det är fredag imorgon!! yeah
vi har fortfarande inte bestämt vilken film jag och emelie ska kolla på, så nu ska jag kolla runder på trailers på youtube. uppdatering har inte varit bäst idag, men blir bättre imorgon, jag lovar! hade't

Never mind I’ll find someone like you

har faktiskt redan fått svar på min annons på kameran! yeah, ska bara fråga mamma om lite hjälp hur jag ska be de att skicka pengar osv. 2000 kr rikare. 
- kanske är dags nu att plocka fram NO böckerna? rätt besviken på mig själv att jag bara fukuserar på andra saker istället för att verkligen göra saker som jag borde.
no är nog det abslout svåraste ämnet&jag fattar noll. just därför hade det nog varit bra om jag hade pluggat. jaaow
nu ska jag ta tag i detta, ska först bara äta ett kexchoklad så jag får lite energi! :D
moa lignell♥

mobil inlägg

sitter just nu i bilen påväg till polis stationen?.. tror jag.. ska fixa nytt pass och sånt :) jag uppdaterar när jag kommer hem!


Folk säger att du inte vet vad du har förrän det är borta, sanningen är, att du visste vad du hade, du trodde bara att du aldrig skulle förlora det.


I wonder if he ever just stop and think “man, I miss her”


Believe that everything happens for a reason

hoppas att ni inte glömmer att kolla min och elin's nya blogg!♥
www.frieli.blogg.se

"I may look calm, but in my head I’ve killed you three times"

outfit för morgondagen!♥
tröja- JC
jeans- Ginatricot
Halsband - Ur&Penn
Skärp-

If you never try, you will never know

mitt humör heter Duga just nu, jag har glömt NO boken i skolan. vilket innebär att jag inte kan träna till provet?..
som tur så lättade det lite på det tråkiga när det nu är helt bestämt att vi åker till spanien om 143 dagar + att världens bästa kusin kommer hit på fredag och vi ska ha en myskväll. Vi har inte träffats på läskigt länge och vi har massor att prata om. hade också tänkt att vi skulle kunna fota några bilder tillsammans eftersom vi inte har några alls? så det blir nog bra. antagligen hyr vi en film eller laddar ner. får hur det blir med det. tror iallafall att det kommer att bli bäst!♥

nu ska jag redigera några bilder.

försöker att bättra mig med att ladda upp bilder i varje inlägg så därför kommer det att komma några bilder på mig, mina hästar, min katt & massa annat tråkigt. så ni är beredda. för visst är det mycket finare&bättre med lite bilder? ;)

It takes a long time to win someones trust, but I takes just a second to loose it


kom hem vid 3 tiden, nu har jag fikat&kollat runder på bloggar.
ska ta tag i mitt liv och gör alla läxor.. och plugga till prov!!
ska även prata med mamma och förbereda henne på att hon kanske får ett mail från skolan, oups !
annars så har dagen varit helt okej. vi hörs senare♥

i skolan

sitter just nu i skolan , har bild. (elevens val)
slutar halv 3 idag, uppdaterar när jag kommer hem... eller kanske senare med ett mobil inlägg.
hede't♥

Bitch you are just like Monday, nobody likes you


i believe in second chances, i just don't think everyone deserves them..

favorit dag imorgon, börjar 8:10, har ev , hk och sen musik.
hur nice? är riktigt taggad, jag&elin ska också prata om helgen ;) vi har nog lite planer på g. får se hur det blir med det. ska prata lite med mamma när hon kommer hem.. nu ska jag dra mig ner&hämta en frukt, vi hörs!♥


outfit

outfit för morgon dagen, (tror jag) har alltid sån ångest på morgonen så jag tar nästan alltid något annat.. men så här är mina planer just nu iallafall. :)

linne- mammas♥
byxor-hm

armband- presenter


De du inte vet lider du inte av

(skrev detta inlägget för ett bra tag sen, men insåg nu att det inte hade publicerats!)
en av mina vänner, en väldigt bra vän. Hon heter Emma (hennes blogg hittar ni under länkarna)
har gjort ett inlägg på sin blogg där hon tog upp ämnet djurplågeri. jag tyckte att det var väldigt bra skrivet. det hon hade skrivit - "jag är bara en av alla på denna jorden, vad kan jag göra åt det?" kände mig så jäkla träffad!!
- jag blev "halvt" vegetarian från klass 6 - 8 . just bara för att jag inte visste vart djuret kom ifrån, eller hur djuret hade haft det. kanske den hade varit inträngd med massa andra djur? eller slagen? med halvt menar jag att jag fuskade med att äta kött när jag ville, men i början vägrade jag helt. hos vänner hade jag inte mod till att säga - "jag äter inte kött" utan jag åt det som helt vanligt. jag kunde få riktigt dåligt samvete då&då. (mest i början) jag kunde tillochmed börja må illa.. vilket jag faktiskt kan göra nu också!

jag önskar att jag hade haft mer vilja&ork att kunna fortsätta med att vara vegetarian! helst då vegetarian HELT. just nu har jag en paus ifrån det hela. (äter dock BARA svenskt kött) kan egentligen inte säga bara , för har ingen aning om det är svenskt kött i skolan?.. tror helt ärligt inte att jag kommer att sluta att äta kött igen, för det är så sinnes gott! och allt blir så mycket mer komplicerat, om vad man kan och vad man inte kan äta.
Emma&hennes kompis Anja hade nu bestämt sig för att bli vegetarianer, om jag har fattat rätt.
jag tycker att det är jätte bra, och hoppas att de klarar av det!

filmerna som emma hade länkat i sitt inlägg vågade jag inte änns kolla på. jag vågar inte riskera att hamna här med en flod av tårar vilket kommer att hända. kanske ändå ska ta till mig mod att klicka in på någon av de. eller så struntar jag i det helt. (blir nog så)

- jag är väldigt svag, just svag mot ämnet djur. helt sinnes. uppväxt med djur så jag har nog det lättare att kunna se på ett djur när det inte står rätt till. mycket empati har jag verkligen.
hm, kommer inte riktigt på ett bra slut på detta. haha!
men iallafall, hoppas att ni klarar av det&alla ni andra som har tänkt någon gång att bli vegetarianer. SATSA!
man kan ju iallafall test . ;) hade't♥

Livet är aldrig som på film

min och elin's nya blogg hittar ni här!
image description

the winner is...

elin's ↑ mina ↓
ELIN! hon har lagt ner typ en timme mer jobb på sina än vad jag gjorde.. HAHA
så hon är väl värd att vinna! BAJS

du är den finaste jag vet

denna studiedagen har varit perfekt! har gått i mys kläder, osminkad och bara väldigt ofixad hela dagen, love♥
har gjort lite inlägg på den nya bloggen, smsat med elin, bakat&varit ute.
har också funderat ut vad jag önskar mig i födelsedags present och har kommit fram till att jag vill ha en system kamera.
är verkligen taggad för att börja fota mer! och nu när jag har lite halv kris med pengar så varför inte sälja min gamla?
jo, ska nog sätta ut en annons på blocket (haha)
nu väntar jag på att elin ska skynda med att ladda upp bilder på sina muffins, så vi kan utse en vinnare.
har ingen lust att förlora , för vill verkligen inte ge elin fri hand att bestämma vad jag ska göra imorgon... haha :(
hoppas rent ut sagt att elin's muffins ser ut som bajs.

baktävling!

jahopp, baktävling med elin!
hehehe, mina var gudomligt goda&vilka skönheter ? hoppas att ni håller med mig ;)
elin?... du har ingen chans ;)

Why be sad when you can be happy

godmorgon! sitter just nu och väntar på att elin ska bli klar så vi kan köra igång med en sak.
haha, fast att jag & elin inte är bokstavligen med varandra så gör vi saker "tillsammans"
- jag är liksom hemma & hon är hemma... (hoppas att ni fattar)
vad vi ska göra, berättar jag när vi är klara. bilder kommer! :D



godnatt

elin underhöll mig under resan hem från fjället.

du är för go!


Love the people how treat you right , forget about the ones who don’t

det sitter ju inte helt fel med en fet sovmorgon imorgon!!
omg vad jag älskar studiedagar, haha. har inget bestämt hittills..
jag får helt enkelt se. hade inte suttit fel med lite cash också.. åhhh
jag överlever, men att vänta ända tills den 20 februari är inte helt ok!
nu ska jag leta fram någon film, kan hoppas på att min syster har någon dvd som jag inte sett... för min data är inte den snabbaste!
vi hörs imorgon, puss♥


what happened with working it out?..

sitter just nu och smsar med elin&benjamin.. kollar runder lite på facebook och sånt. gör egentligen ingenting, men det är skönt det med ska ni veta!
har faktiskt kollat runder på lite bloggar. och jag&elin har gjort en blogg tillsammans. kommer dock inte gå ut med vad den heter och sånt än. för vi har inte bestämt hur vi ska göra... hehe kommer iallafall bli bra hur vi än gör. så ni alla får vänta och se helt enkelt!
nu ska jag fortsätta med det ja gör, alltså ingenting.♥


Du är mitt syre i luften...

Du är min ketchup till korven,
Utan dig skulle jag inte kunna leva..
Du är mitt allt!

awwwe, :')

planer på g!

jag&elin har lite planer på g. kommer att berätta mer ikväll eller imorgon. vi får se
tror iallafall att detta kommer att bli hur bra som helst :D

if i could turn back time

hejdär! sitter just nu&myser framför datorn. kollar på det nya avsnittet pretty little liars och kränger lite godis som hade blivit över sen i helgen! mys, haha
- ska leta reda på min mobil och slänga iväg ett litet sms till elin. får vad jag får för respons.. haha

annars så är det bra med mig, känns som om det hade vatt bra att kunna göra ett inlägg där jag bara hade kunnat skriva av mig lite.. fast jag vet de flesta som läser min blogg&det är det som stoppar mig.
funderar på att göra en blogg (lösenordskyddad) där jag kan skriva massa skit. hahaha
men vi hörs♥



you are like a snowball, when i let you come near you disappear

kom hem från skolan vid 3 tiden. dagen började halvt stelt men sen blev det fint! mycket snöbolls kastning och skratt blev det. vilket var väldigt roligt! nu ska jag gå ut i kylan för att hälsa på min häst! hehe, vi hörs senare ;*


feel the heartbeat in my mind

kom hem för cirka en timma sen.. mina söta kusiner var också hos farmor&farfar. mycket bus med de och farmor hade även fixat fram två lekar som slutade med väldigt mycket skratt! nu har jag bäddat ner mig i sängen och funderar på om jag ska släcka ner redan nu. tror att det blir så faktiskt, är riktigt trött efter ett trevligt slut nu på kvällen. vi hörs imorgon :) puss!


farmor&farfar

nu har jag duschat&gjort v mig igen.
ska strax dra till farmor&farfar, typ på någon middag? jaja, mys!
vi hörs när jag kommer hem igen♥



godmorgon

hejdär! vaknade upp vid 11 tiden i elin's rum. av att min kära mamma ringde..tack. vi har precis ätit frukost och jag blir hämtad klockan 1 :) vi hörs


du sa att du älskade mig..

kvällen igår blev suuuuper! lite som jag ångrar men annars var det kanon. dansade , snackade och skrattade massor! tack så jäkla mycket, elin, matilda, sofie ni är bäst.


taggar!

nu taggar vi till max! detta kommer att bli bäst.


hos elin!

hejsan allihopa, hejhej goddag!
sitter just nu hos elin och väntar på att tåget ska rulla hit så matilda och sofie kommer. vi hörs senare !

 


godmorgon

vaknade halv 10, av alarmet. gick upp klockan 10. drog till stallet direkt, fixa där och nu är jag tillbaka igen :) min mage skriker av hunger så ska ner och äta något nu. efter det, blir det duschen. godmorgon alla!


godnatt

hehe, orkade bara kolla på filmen i typ 10 minuter.. så nu smsar jag istället&lyssnar på musik. har faktiskt tänkt att strax släcka ner. är trött och ja, har inget bättre för mig. så vi hörs imorgon. puss!


NU:

alvin&gänget 3

fredag!

nu är det helg mina vänner!
min helg är full späckad.. haha! kommer att bli den bästa på länge antar jag.
ikväll börjar mitt helg mys här hemma med min familj. choklad ätande&en bra film. mys!
imorgon kommer jag faktiskt att ställa klockan på halv 10. ska dra till stallet snabbt. rida&göra allt det där.
sen drar jag till elin vid 2 tiden. sen efter ett tag, så möter vi nog upp matilda&sofie. blir en heldag hos elin, med bad&bara mys med fina vänner.
vi gör v oss alla tillsammans sen på kvällen, för att sedan bli skjutsade till stan av elin's föräldrar!
halvt pinsamt känns detta, men vi ska på traffic light på sundspärlan.
yeeeeah, taggar!
sen blir vi hem skjutsade av matilda's föräldrar, och jag sover hos elin. antar att vi kommer att ha en riktigt rolig kväll, med massor av dans&skratt.
- friiiiiiiiiiiiida

nytt i garderoben

väla besöket blev riktigt snabbt! och alltid när vi bara ska handla snabbt finns det så hiiiiiiimla mycket fint. det är ju då man bara vill gå där hela dagen&prova en massa. men nej, blev iallafall riktigt nöjd med det jag köpte.

hade inte så mycket pengar i plånboken, eftersom min mobil räkning inte var något att leka med.
men annars hade jag absolut köpt något mer.

min outfit för lördag's kvällen i stan.
jeans- H&M
tröja-Ginatricot
(hittar inte sladden till kameran, därför en kass mobil bild)

riktigt nöjd..

riktigt nöjd med mina två köp idag. visar när jag kommer hem. är påväg hem till elin igen nu, sen drar jag hem för elin och hennes familj ska iväg. vi hörs när jag kommit hem :) puss


hos elin

hejdär! sitter just nu i elin's säng och väntar på att elin ska bli klar i duschen så vi kan åka till väla. dagen har varit bra, två prov. båda gick åt helvete! haha, eller engelskan var helt ok. men svenskan väntar jag på omprov. kunde nog cirka 3 frågor. resten gissade jag på. 6 frågor lämnade jag obesvarade. yeah, duktigt tjej!! nu kom elin, så nu ska vi åka. hade't


i skolan

har just nu no, erkänn att min cykel är riktigt fin :) lär nog få betyget A !


Wherever you go i will follow, i just wanna where you are

Min bror upptäckte nyss att det snöa..
-eyyyy what? Det finns mycket sånt..snö där ute!!
- har inte du Facebook Simon?
Fett efterbliven .

Nu ska jag iallafall bara kolla lite bloggar sen lär jag somna. För en gångskull är jag faktiskt trött! Härligt. Vi hörs imorgon, puss!


Snö!

Taggar snöbollskrig imorgon! Yeeeah


Plugg!

Hej! Nu är mitt rum riktigt fint igen :) ligger just nu i sängen med Dante och pluggar. Dock smsar jag mest och kollar fb... Fast känner mig rättså säker inför engelskan! Värre med svenskan. Aja, det löser sig, det gör det alltid. Slutar halv tre imorgon. Sista lektionen är idrott och då ska jag även få träffa vår nya idrotts lärare . :) efter skolan så hänger jag med Elin hem och sen drar vi mot väla. Vi ska köpa något nytt vi kan ha på lördag! Vad som händer på lördag, berättar jag imorgon eller på lördag. Hoppas att ni har haft en bra dag! Puss


Nu: städning av rummet

Mitt rum ser just nu ut som ett bomb nedslag!


Hemma

Gör ett inlägg snabbt! Kom hem för cirka en timme sen. Mamma hämtade mig vid bussen och sen stack vi och handlade :) jag ska gå till stallet nu, så vi hörs när jag kommer hem igen. Puss


true words

Tumblr_lxyb4opyjo1qiaqpmo1_500_large

One day i Will fly away


I skolan

Godmorgon alla! Sitter just nu i skolan och har ev. Bild. Åhh yeah.. Tror jag kommer att tråka sönder. Har inget att göra ;d jaha, vi hörs senare idag :)


Stick it

Stick it , det var den filmen jag kollade på ikväll. Hade tänkt att bara kolla på halva men den var riktigt bra, så kollade hela. Nu är klockan mycket, för mycket. Så hoppas på att jag kan somna direkt nu. Godnatt!


Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

kom hem för ett tag sen! nu ligger jag i min säng med datorn..igen..
ska kolla lite bloggar sen kanske jag letar upp någon film. har en bra på datan som jag vet, jack and jill.
får se om det blir den.
hoppas att er dag har varit bra, vi hörs imorgon!♥

- friiiiiiiiiiiiiida



MITT HJÄRTA TICKAR SOM EN KLOCKA SOM GÅR FÖR FORT


nu har jag duschat och ska bara kleta på lite smink i ansiktet sen är jag redo. får se när jag kommer hem, hade behövt plugga egentligen men glömt böckerna i skolan.. smart tjej
bakade världens godaste kladdkaka precis.. ska snabba mig med sminkningen så hinner jag slänga ner en bit till innan vi åker. yeah
puss♥


- friiiiiiiiiiiiida

- friiiiiiiiiiiida

Sometimes it's not the person you miss, it's the feelings and moments you had when you were with them

bytade header igen! jaja, har denna tills den nya dyker upp.

hejdär :)
kom hem från skolan vid 2 tiden, sen dess har jag bara fikat och pratat lite med mamma.
nu ligger jag i min säng med datorn i knäet&lyssnar på musik.
ska in och kolla läget på  facebook sen får jag se vad som händer. ikväll följer jag med mamma till min bror. (hans dotter fyllde somsagt år igår,)
tror att min syster också följer med, men har ingen aning! vi hörs senare iallafall♥
- friiiiiiiiiiiiiida



Going backwards makes no sense, go foward instead.

- ♥

16/1

-kollar just nu pretty little liars.. jag gillar't
grattis på födelsedagen, olivia♥ hoppas att du får en fin kväll!

stallet next!

känner att denna headern är sjukt skämmig! haha

hejdu! roligt att du kikade in här en sväng.. hehe
vill säga att dagen i skolan blev riktigt bra , haha. många skratt
nejmen, kom hem från skolan för en timma sen tyyyyp
ska dra till stallet nu, kanske rider maya idag! härligt.
vi hörs senare♥



Godnatt

Nu taggar jag inför skolan imorgon, godnatt! Vi hörs, puss!


grisig!

jag blir fett sur nu.. gaaash, så man måste ha photoshop för att få headern&bakgrunden att flyta ihop? :(
meeeeen :(( jaja..
fast kolla nu, hur snygg? ;) (om du inte ser , tryck f5)
nejmen, ska iallafall ha denna tills jag har fixat en ny. haha!
så jäkla läcker.
nu ska jag gå och duscha, känner mig fett grisig!
vi hörs♥


- friiiiiiiiiiiiiiiiida



grymt.

börjar få ont i ryggen nu, efter ha suttit vid dator huuuuuur länge som helst.
men detta gör jag för er skull (och min), den nya header blir GRYM!

How the fuck can you both make me smile and cry?

har en ny idé för bloggen. dock så är det bilder till headern som fattas..
så den nya lär komma upp i veckan istället :)
hejdär!
kom precis hem från stallet nu, ska duscha sen leta reda på mina skol saker, väskan osv.
ska faktiskt bli himla kul att åka till skolan imorgon, dock så har jag en stor sten i magen.. undrar varför?
hoppas att allt är glömt&är som vanligt.. hahaha ;) piiiiiiiiiiinsamt.
ska bli mycket trevligt att träffa vännerna, har saknat er!
& abslout eliiiiiiiiiin, läääängtar.
vi hörs senare ikväll♥



kaoz

HAHAHAHA, detta var nog den absolut fulaste headern jag någonsin haft!
kommer att göra en ny ikväll, men den får duga för idag :D
om ni inte ser den så tryck F5, eller så njuter ni av den gamla.


!

bloggen kommer att se lite rörig ut ett tag, men ska byta&ändra några saker..

ny header?

hade inget annat att göra, så jag fixade ihop en ny header.
den kommer upp alldeles strax, ska bara fixa det sista :)
snabb&hastig bild, har inte haft tid att redigera än..

Godmorgon

Kom hem vid 22 tiden igår! I dörröppningen möttes vi av en över glad hund & 2 väldigt glada katter.. Awe :') vi kom in, sen pratade vi lite med pappa.. Sen gick jag och la mig! Var så himla trött så det var därför jag inte uppdaterade igår kväll. Jag har inga planer för dagen, så vi får se. Vi hörs!


Nummer 10

Nummer tio, min bästavän!
Som ni nog alla vet, så har jag världens bästa vän. Det är ingen annan än Elin. Det är hon som alltid finns för mig, hon jag kan berätta allt för. Utan Elin, vet jag inte.. Kan inte tänka mitt liv utan henne. Visst vi små "bråkar" ibland. vill nästan inte änns kalla det bråka. Vi har aldrig verkligen bråkat? Vilket är väldigt skönt. Elin är guldvärd och jag är så himla glad över att ha henne som min bästavän. Jag kan berätta vad som helst för henne, och jag vet att hon inte kommer att berätta det vidare. Jag litar på henne till hundra! bästavänner då, nu&föralltid. iloveu vännen!
Jag tycker att alla är värda att ha en så bra vän. Puss


Jag är less på..

Jag är less på detta nu, vill komma hem! Haha :( 1 timme knappt tills vi befinner oss i Göteborg.. Vet inte hur lång tid det tar till Helsingborg sen, kanske 2-3 timmar? Jaja, fick två säte för mig själv nyss.. Nu kan jag bre mig lite iallafall. Vi hörs när jag har kommit hem :)


On the buss

Hejdäääär! Sitter just nu på bussen :) är inte lika många på bussen som när vi åkte hit.. Skööönt! Just nu smsar jag lite, men ska försöka att sova , vi hörs under resan!

Nu: fiiilm, två pappor för mycket!


Fiiiilm!

Just nu: hur man blir av med en kille på 10 dagar


Det löser sig..

Hejdär! Det var sista dagen att åka idag! Var både tråkigt och så himla skönt.. Haha! Första gången jag är på skidsemester då det ska bli roligt att komma hem.. Hmm! Men jo, det ska bli kul att komma hem igen. Bussen går imorgon klockan 10 , och jag kommer att vara hemma vid 22 tiden imorgon kväll.. Jadå!
Kvällen har bestått av lite städning, eller nja.. Har packat ner mina saker :) har även kollat tv och det ska jag fortsätta att göra :) vi hörs


Bowling!

Nu drar vi till sporthallen, bowling nästa!


Wish you were here

Kom tillbaka till stugan vid 2 tiden. Det blåser så himla mycket! Så orkade inte åka mer..lat chey! Men ska bowla senare ikväll :) kollar just nu Tv&smsar lite. Vi hörs sen! Puss


My heart's a stereo, it beats for you so listen close

Tjenare! De smällde raketer utanför precis.. Var nästan bud på att gå ut med soporna och spana lite.. Men kom på att jag har myskläder på mig&är allmänt ofixad så det sket sig rätt snabbt..

Nu är jag på rummet igen, ska kolla lite bloggar och sånt.. Ska fråga min syster om jag kan få ha dator ikväll, för hon har faktiskt haft den hela tiden. Min tur nu!! Iallafall, sista inlägget för ikväll. Så vi hörs imorgon , puss


Nummer 9

Nummer nio, mitt favorit plagg!

Kan inte välja ett, haha! Så det måste vara min favorit "tjock tröja" det är en sån mys kofta ni vet ? Så himla mysig! (har på mig den just nu faktiskt..;p), och ett vitt linne med "volanger" eller vad man kan kalla det!


Koftan är ifrån h&m!
Linnet köpte jag i Spanien när jag var där.



Im sorry if you dont like me..

Im sorry if you dont like me, im sorry if you think i suck, im sorry but i dont give a fuck..


I close My eyes and se a better day

Hejdär! Innan idag fick jag reda på att pappa skulle hämta svante&dante .. De hade inte uppfört sig så bra där de skulle vara.. Eller vad som än var anledningen . Antar att det ändå blir bäst om de får vara hemma! Saknar båda två så himla mycket. Haha!

Just nu ligger jag i sängen , dunkar lite musik&smsar med bästavän. Det behövs ibland.. Hehe, är på topphumör, mamma frågade nyss om jag ville komma ner och spela lite kort. Undrar om hon är seriös eller inte. Men får se, har ingen lust att spela något konstigt kortspel som jag ändå inte förstår, haha :( nu tjatar mamma igen, är tvungen att spela ändå.. Haha, vi hörs senare.


Just nu:

-


Godnatt

Såg att Elin nyss skrivit ett himla fint inlägg här. - bäääääästavän, saknar dig så himla mycket&det skulle varit 100 gånger så mycket roligare om du hade varit med mig här! Meeeen, när jag kommer hem igen så har vi massor att prata om (antar jag, jag har iallafall en del att berätta ;)) & det har du nog med! Och detta året kommer att bli det bästa ever, jag lovar! Vårt nyårslöfte? Du kommer ihåg? Det ska hållas. Haha! Iallafall du betyder mest, iloveu!

Jag har nyss lagt mig i sängen med världens huvudvärk. Vet inte vart jag ska ta vägen ;o sätter nog på en film eller något. Hade behövt gå ner och dricka fast då lär mitt huvud explodera. Aja, uppdaterar inte mer idag. Så vi hörs imorgon , GODNATT !


bästavänner.

Hej alla fridas läsare, elin här! (igen)
frida är somsagt iväg och åker skidor, medans jag har börjat skolan.. jag saknar frida, speciellt nu när vi har börjat skolan igen. hon är alltid den som får mig att skratta, då nästan ingen annan förstår vår humor. alla våra vänner brukar bara stå och kolla på oss, när vi skrattar så vi håller på att dö.
kan dock förstå dom lite, då vi skrattar åt allt, haha.

frida är en sån vän, iallafall för mig. som betyder mest. en sån som jag vet, aldrig och då menar jag aldrig skulle snacka skit eller något sånt om mig. vad är menningen med att kalla varandra bästavänner, när man ändå snackar skit bakom den andras rygg. jag har aldrig fattat det. men tillbaka till frida, hon är iallafall inte en sån som skulle göra det. utan istället finns hon alltid där och jag vet att hon alltid kommer stå bredvid mig, vad som än händer! jag är helt säker på att vi, om tjugo år, fortfarande kommer vara vänner. för hon kommer iallfall alltid betyda så himla mycket för mig, min allra bästavän!!

så, för att avsluta detta inlägget, vill jag säga tack till frida för att hon är min bästavän och hejdå till er läsare. jag vet inte, kanske det kommer upp något inlägg till, men då mest med bilder! :)

elinengdahl♥

Hemma

Hemma igen, glömde telefonen hemma&kameran! Typiskt mig liksom .. Men iallafall, där var rätt mycket folk, men fick tillgång till en sån vägg där man klättrar, ni vet? Klarade att klättra ända upp!! Yeeah, De visste inte exakt hur hög den var men iallafall mer än 10 meter. Mamma klarade halv vägs , sen ville hon ner..haha! Det var faktiskt riktigt kul :)) nu ska vi äta sen blir det nog tv resten av kvällen. Hade't


Går inte att ladda upp bilder..


Aktivitets kväll i sporthallen !

Precis, idag är det en aktivitets kväll i sporthallen ! Jag&mamma ska dra ner dit och kolla lite.. Kolla om det finns något roligt vi kan göra , annars blir det en sväng inom gymmet. Jag uppdaterar när vi kommit hem hit igen. :) Puss


Mobil bloggar!

Hejsan! Gick upp vid halv nio idag och var ute cirkus kvart över. -7 grader idag, för er som bryr sig.. ;d åkte hem till stuga för ett tag sen, ska varma mig lite till sen ut igen. Hoppas att ni har det bra, och vi hörs senare. :)


Btw!!!!

- saknar dig med eliiiin ! <3


HAHA


Godnatt

Såg att Elin var inne här innan lite, trevlans!

Nu ligger jag i sängen och har kollat några avsnitt av ana Gina show, ingen aning om det heter så.. Men gissar på det! Ska nog bara spela något spel nu, sen släcka. Går upp rätt tidigt på morgonen, idag redan klockan 8.. Och blir nog samma imorgon. Skjut mig. Så bäst om jag somnar snart.. ;d ska se hur kallt det är imorgon om jag kanske kan ta med min iPhone i backen och fota? Fast jag ramlar rätt ofta (haha) och vill nog inte riskera att den går sönder. För internetet till datorn krånglar .. Jaja, vi får se hur det blir. Godnatt


jag saknar min bästavän!!

hej frida's läsare. elin här, frida's bästaväN!
skulle ha gjort ett inlägg här innan, men helt ärligt hann jag inte. så jag lovar, att direkt när jag kommer hem från skolan, ska jag fixa det. laddar kanske upp några bilder också, hahah!

hoppas du har det bra i idre bästavän, jag saknar dig!!

elinengdahl♥

(funkar inte att ladda upp bilder nu, så fixar det imorgon!)


9/1

Hallå ja! Har åkt skidor heeeela dagen! Är så himla trött nu så det är inte sant. Och jag&mamma ska till gymmet senare, yeah lycka till! Men nu kollar jag iallafall tv..
Min syster åkte bokstavligen rakt på mig idag! Ramlade ihop och har fruktansvärt ont i min svanskota.. Haha :( vet inte hur jag ska klara av 6 dagar till i backarna.. Aja! -14 grader idag, svinkallt. Men iallafall vi hörs senare :)


Trött, trött&trött

Är så himla trött! Ska hämta lite godis och spela temple run i sängen , och sen borsta tänderna&allt det. Sen ska jag faktiskt sova , haha! Mina ben värker, träningsvärk på g antar jag. Vi hörs imorgon, godnatt :)


Taco!

Nu: tacos!!


Haha!

Ramlat 4 gånger hittills och första volten är gjord! Haha, tur min bror var med så han kunde hämta mina skidor längre ner i backen . Vadå ont i röven? Men jag överlever :))


Första åket

Vi vaknade imorse, åt frukost och sen gick vi till centrum. Nu har vi hyrt skidor och åkt i backarna i cirkus 1,5 timme. Så himla kallt, men så jäkla härligt! Vi är tillbaka i stugan nu, för vi ska varma oss & dricka varm choklad! Ikväll ska jag&mamma till gymmet och kolla runder.. Smart som jag är , glömde jag mina tränings skor hemma.. Jaja, vi hörs ikväll!


Sängen!

Så nu har jag gått in på mitt rum och lagt mig i sängen. Ska alldeles strax släcka ner för mamma väcker mig vid 8 tiden imorgon. Så godnatt, vi hörs imorgon. Puss


Stugan

Stugan, ovanvåning och allt.. Härligt!


Framme!

Nu har vi checkat in och allt det. Stugan är riktigt fin, jag gillar't! Har packat upp och bäddat.. Nu ska jag och syster strax laga mat medans mamma och bror går till affären. :) vi hörs!

(segar att ladda upp bilder)


Rh

Skojar du med mig?! ALLVAR!!!
Jag har världens största och äckligaste rövhaka ;o HAHA, döööör..

Kolla min haka ..


På bussen

Haha, just nu på bussen. Trångt som in i! BAJS. Fick nyss reda på att bussen kommer att bli helt full.. Dock ska rätt många lämna i gbg.. Framför mig sitter en, och så tog hon ner sitt säte i mitt knä .. Man bara- jag ska också sitta här , hallå!! Jaja, fett irriterad, haha! Ska sluta klaga nu. Längtar tills ikväll, yea. Hade't


Lagom trött frida

Nuuuuuu kör vi!


Godnatt

Nu ska jag faktiskt sova.. Haha, blev inte så sent ändå.. Alarmet står på 05:15, usch! Vi hörs imorgon, godnatt


b.i.t.c.h

hej, blir nog att sova sent ikväll ändå. har suttit & kollat gamla bilder på mig.. haha!
kan säga att jag har förändras både utseendemässigt&till sättet,
men iallafall, någon timme har gått till det, har även kollat en film till med min syster. riktigt bra var den faktiskt.
jag är taggad till tusen, och ja. haha! kan inte tänka på så mycket mer än att det ska bli så himla kul!!
kommer att sakna mina vänner en hel del, och absolut dig elin!
får se vad jag ska hitta på nu, något blir det iallafall.
kan ju börja med att leta upp min telefon.. som jag alltid lyckas glömma vart jag lagt den. hade't

Klar, klare, ready, claires

Hallå, nu har jag packat helt klart. Funderar på om jag ska lägga mig tidigt ikväll så jag orkar gå upp imorgon... Eller lägga mig jättesent och kunna sova mesta dels av buss resan., svårt val. Får tänka över det ett tag till.. Men iallafall har inget annat att berätta, puss


last night I said I was fine, but I lie

dagen började med film! kommer dock inte ihåg vad den hette.
efter det packade jag ihop svante&dante's saker.. alla deras leksaker, filtar mm.
sen drog jag,mamma&syster iväg med de två dit där de ska vara under denna veckan då vi är på skidsemester.
känns bra att veta att mina älsklingar kommer att ha det riktigt bra ändå!
efter det drog vi inom ekeby hallen&köpte massor av godis. haha, så nu är jag full laddad med godis under den 12 timmars bussresa som väntar imorgon!
en sväng inom mormor&'morfar' & sa hejdå.. hem och direkt till stallet.
nu är jag hemma, ska ta en tur in i duschen sen mat antar jag.
vi hörs♥
- friiiiiiiiiiiida

image description

godnatt

jag är himla trött nu, så ska stänga ner&gå och lägga mig.
hoppas att er dag har bra&sånt. vi hörs imorgon
puss♥
- friiiiiiiiiiiiiiida



i love u guys

WHEN A FRIEND SAYS "I NEED YOU" DON'T HESITATE TO BE THERE, NEXT TIME MAYBE IT'S YOU WHO NEED A SHOULDER TO CRY ON♥


2012

in 2012 I will -

and tonight, I'll fall asleep with you in my mind..

hej, idag har jag packat helt klart tills på lördag.. lär ändå slänga ner något mer som jag kommer på imorgon.
fast det känns helt okej nu :) jag har suttit och redigerat lite bilder&även installerat picasa 3, har inte haft det på denna datan.. så blir lite enklare nu!
längtar så himla mycket tills på lördag, ska bli så himla skönt att bara åka iväg en vecka.
och tänka på annat! kommer att ha med kameran så jag kommer nog att massor av bilder att visa sen.
dator&iphone följer ju med. så uppdatering kommer det att bli, dock inte så stora mängder!
fast ni överlever ;p
nu ska jag kolla tv&leta reda på min telefon&nörda temple run. hade't♥

- friiiiiiiiiiiida



im so happy that I could fly

äntligen, har mamma fixat ny sladd till min dator! yeeeeah

På bussen!

Sitter just nu på bussen och taggar bio! Även fast jag hade kunnat somna närsom.. Fast hoppas på att mina fina vänner piggar upp lite :)) bion börjar kl 20 och slutar vid 22 tiden tror jag. Det är då filmen New years eve , vi ska se. (tror den hette sån!) verkar jättebra så jag hoppas på det. Vi hörs när jag kommit hem :)
Puss


number eight

nummer åtta på min lista, - vad har jag ätit idag
listan skulle blivit rätt lång om jag skulle skriva allt ;) & nog inte så intressant..
så väljer en sak istället!
chokladbollar har jag ätit.. hahaha!
himla gott, min syster bakade.. hon bakar&jag äter.. haha!
inget slår en god chokladboll med övermycket pärlsocker :)
hej tjocke frida
ja, det var de!
- friiiiiiiiiiiiiiiida


vet att det saftas i munnen på er alla!

Jag önskar att det varit en mardröm, fast sakta men säkert förstod jag att det var ren verklighet.

gjorde ett inlägg innan, fast det hade visst inte publicerats?

iallafall, kom hem från elin vid 1 tiden, och sen dess har jag käkat, vatt i stallet, bokat biobiljetter&packat!
kvällen&natten igår blev väldigt rolig, tack killar&tjejer :)
jag somnade vid 5 tiden men innan dess sov jag lite till&från.
att dela en vanlig säng med två pers, i ett svinvarmt rum (enligt mig) var inte så härligt.
men det gick ;p vaknade vid 10 tiden, men somnade igen vid 11.. elin's pappa hämtade oss vid 12 tiden.
nu har jag precis duschat, och linnea&annika är här.
men ska göra v mig lite, sen tar jag bussen till stan tio i 7 :)
vi hörs nog senare, isåfall mobilinlägg..
puss!♥

- friiiiiiiiiiiiiiida



Hos hugge

Sitter just nu i Hugos säng.. Är riktigt trött! Men lär inte bli så mycket sömn inatt kan jag tänka ;) men ja, vi hörs. Puss!


Nu är vi påväg till..

Nu är vi påväg till Hugo! Där det är en filmkväll , och vi sover över där också :) blir säkert trevlans! Vi hörs kanske under kvällen , puss


Outfit

Bara för att bilden försvann i förra inlägget?


Love

Hallå, har helt glömt bort bloggen&det ber jag om ursäkt för! Vaknade tillsammans med min telefon i sängen.. Vet inte riktigt hur den hamnat där men iallafall! Nu står jag här med en iPhone med små repor över hela skärmen.. Vad hände i min säng inatt? Jaja, jag överlever. Har precis duschat&gjort v mig.. Ska bara vänta på resten av min familj kan bli klara så toan blir ledig! Sen åker jag till eliiiiin :)) vi hörs nog när jag kommit dit, hadet.

Outfit för idag, kommer nog ha det ikväll också.. Eller ja, det kommer jag :)


Hemma

Elin och jag drog ut vid halv 7 och träffade hugo&andreas! Vart mycket trevligt&många skratt blev det.. Mamma hämtade mig vid halv 8 , och jag kom hem vid kvart i. Jag har börjat att packa ner mina skidkläder & annat! Åker ju somsagt till Idre fjäll på lördag morgon , det kommer att bli fett :)) har planer med Elin typ hela veckan, men vi får se vad som händer ! Kollar just nu tv, och det ska jag fortsätta att göra.. Puss


Sing star

Just nu sing star hos Elin, tyvärr så sjöng jag med den röda mikrofonen, som förlorade...


Puss

Hej, efter jag åt kvällsmat så satte jag vid vid tven.. Då var klockan cirkus 20.. det var massa avsnitt av bachelor pad , som jag bara inte kunde missa!! Så ja, efter lite mer än 5 timmar tv tittande har jag äntligen lagt mig i min säng.. Funkar fortfarande inte att blogga från datorn..trams! Får försöka lösa det, någon dag ;) imorgon så har jag planer med Elin, ska till henne redan vid 12 tiden.. Så hinner inte blogga innan jag åker :) men jag uppdaterar ju senare på dagen, goooodnatt!


This is my life, so stop care so much

En trött Frida vaknade vid 12 tiden idag, och var vaken ett tag.. Sen somnade jag igen! Gick upp vid 1, fick en jädrans bra slut på 2011&en riktigt härlig början på 2012! Tack vare dig ;* hehe.. Men iallafall, idag har jag inte gjort något annat än kollat tv/film&nördat temple run.. Haha! Ska gå och duscha nu, sen leta fram någon film&bara mysa. Hoppas att er dag har varit bra :)


Hej 2012

Hej där! Nu har alla åkt hem elr alla utom annika&linnea för de sover över i stugan :) kvällen blev riktigt rolig som jag skrev innan, massor av skratt&annat kul! Hoppas att er kväll blev lika bra som min. Blir antagligen en god frukost tillsammans med de andra imorgon, hoppas dock inte att det blir så tidigt! Jag är riktigt trött, så ska nog sova strax . Jag skulle fota raketer med min telefon men det slutade inte bra alls.. Hoppas att min syster knäppte några fina bilder! Vi hörs imorgon :) puss

Blev en halv snygg bild på min söta kusin!


Gott nytt år

Min kväll har varit hur rolig som helst! Hoppas att er har varit lika bra. GOTT NYTT ÅR! 2011 kommer att vara svårt att slå, men nu taggar jag 2012, hoppas på att detta året blir ännu bättre..

RSS 2.0