When you feeling like giving up, remember why the held on for so long.

har tänkt på detta ett tag och nu har jag bestämt mig. har haft denna bloggen sedan den 6 juli 2010 och har gjort 1354 inlägg. nu är det dags för en omstart.
från och med NU, kan ni fortsätta att följa mig på - http://fridanilssons.blogg.se
jag hoppas att ALLA följer med mig dit. (har dock kvar denna bloggen!!)
HEJDÅ!

Life is to short to wake up in the morning with regrets

hej! :) har egentligen inte lust att blogga alls idag... men kom hem från skolan vid 4 tiden. ringde till elin, sen fikade jag. drog till stallet och var där i drygt en timme. åt tidig kvällsmat&nu har jag landat vid dator. ska ta bort några inlägg från min blogg som jag ångrar att jag har lagt ut sen ska jag fixa en sak. har massa plugg som väntar så detta ska gå snabbt.
har himla ont i hela min kropp. mina ben&armar värker och har super ont i mina axlar. tar en lång varm dusch sen.
och hoppas att det går över.

vi hörs♥


Sometimes you just have to stand alone, just to make sure you still can

nu ska jag släcka ner & sova. vi hörs imorgon, puss♥

If you never try, you will never know

detta lovet har varit riktigt skönt! behövde verkligen en paus ifrån skolan. nu är det 5 veckor tills nästa? detta klarar vi!
jag ska verkligen satsa dessa veckorna, ska få AS bra resultat på mitt omprov i svenskan!! ska prata med min musiklärare om allt som är helt fkn fel. och sen ska allt bara flyta på! ohja
hade tänkt att läsa i min bok ikväll innan jag somnar, eller i båda.
Har ridit två hästar idag, och är helt slut!! ska sluta denna söndag med 20 minuter i solariumet.. kan inte bli så mycket bättre. taggar skolan imorgon! vaknade upp imorse och blev helt lättad pga att jag hade fått för mig att vi var lediga imorgon? dock rättså snabbt förklarade min bror att det inte var så. SUR tjej. men ska ändå bli roligt att träffa alla igen, många som har varit på skidsemester och annat roligt.

Vi hörs senare ikväll♥

mobil inlägg - godmorgon

godmorgon! väcktes av ett sms vid 11 tiden, så har varit vaken sen dess. hade lätt kunnat sova 2 timmar till, dock kanske rättså bra att jag blev väckt! nu ska jag ner och äta frukost. vi hörs!


godnatt

gokväll! har lovat en kompis att snacka med honom tills 2, dock har jag ändrat mig tills 1. så klockan 1 stänger jag ner datorn och försöker att somna. blev många sura miner denna kvällen, men nu är det bättre. har kollat 2 avsnitt pretty little liars och det återstår 3 avsnitt till innan man får reda på vem A är!! åhhhh, jag läängtar. nörd, men sant
10 minuter kvar, vi hörs imorgon♥

Never mind I’ll find someone like you

kvällen blir nog inte helt fel ändå.. sitter just nu och kollar på melodifestivalen med  resten av familjen & har datorn i knäet! (bror fixade med min dator och nu funkar internet igen!!) melodifestivalen är typ ett måste i min familj. blir alltid så sugen på att sjunga när jag kollar, hahaha!
är fortfarande sur och det kommer jag att vara hela kvällen. har snackat med två grabbz på fb och det piggar upp. men helst av allt hade jag velat vara hos bästavän nu och hittat på något galet. men nästa helg dåe?

nu ska jag upp på mitt rum igen, då min dator strax laddar ur. vi hörs♥

lördag's kväll - HELVETE

är riktigt jävla förbannad just nu. lagade en jättegod middag till hela familjen. någon filé, ris&dragon sås. himla gott. middagen slutade dock med att jag satt själv på mitt rum och åt. (haha) HATAR MINA FÖRÄLDRAR! vet att min mamma kommer att läsa detta, men bryr mig inte ett skvatt, hatar dig.
kommer att spendera min kväll i ensamhet på mitt rum tillsammans med min dator&telefon. antagligen det dem vill för jag får ju inte åka till elin&umgås med kompisar. ska också ta allt godis som finns i huset och gömma de eller ta med upp på mitt rum och låsa HAHA jävla helvete rolig lördag, lika så var min fredags kväll. fyfan
nu ska jag sätta på skrillex låtar på högsta volym som jag alltid gör när jag sur. åhhhhh
hejdå♥


godmorgon, godmorgon, godmorgon, godmorgon

GODMORGON! somnade vid fyra tiden inatt och blev väckt vid halv 2.. segade i sängen tills 2 tiden och nu är jag pigg som tusan! riktigt skänt att sova länge. dock mindre roligt att jag har sovit bort nästan halva denna lördag.. aja, ikväll ska jag antagligen till elin, om vi kommer på något roligt att göra, träffar någon eller bara umgås vi två vet jag inte. vi får se.
bakade nyss chokladmuffins med banan, riktigt gott faktiskt. nu ska jag klä på mig sen får jag se. puss♥

mobil inlägg - godnatt!

nu går jag och lägger mig, puss


I feel your love surrounding me, and it takes away the pain inside of me


blev inte så mycket mys ikväll... utan nu sitter jag ensam hemma då min mamma&pappa körde till mina kusiner. heyy, im forever alone! nej, det gjorde faktiskt ingenting. utan nu sitter jag här lyssnar på bruno Mars och snear på livet, smsar med en go grabb och njuteeer! ska dock lyfta min lilla rumpa från dator stolen och gå in på mitt rum.  har verkligen hur mycket kläder som helst som jag inte använder. så nu ska jag testa massor, och lägga undan. ja, så vi hörs senare :)



you used to call me your angel

vid 3 tiden så bestämde jag mig för att gå ut till stallet. så det gjorde jag. slutade med att jag red Maya i paddocken, älskar henne♥

kommer nog spendera mesta dels av min kväll här hemma, iallafall som det ser ut nu. min bror är på lan hos en kompis&min syster ska iväg till malmö med en kompis och kolla på genrepet till melodifestivalen. och nu när inte min syster är hemma så kommer jag rättare sagt bo vid datan.. haha! efter jag har ätit kvällsmat så ska jag ut och powerwalka med min huuund. mamma följer nog också med.. behöver röra på mig!
måste berätta för er, har börjat kolla på en ny serie. hahaha! den heter dubbelliv, och den finns så man kan kolla på den på svtplay (där kollar jag på den iallafall). serien går (nog) på svt1 , 19:30 varje torsdag. den påminner lite om svaleskär, om ni minns den?
jag gillar den iallafall, hehe.

nu ska jag leta reda på min katt, har inte sett honom. vi hörs♥


i don't care what anyone says

äntligen åkte elin hem!!!! esko
GODMORGON! idag har jag inga planer för dagen.. usch så tråkigt.
om det slutar blåsa så ska jag försöka att rida lite på Maya, men får se hur det blir...
jag uppdaterar senare idag♥

you are my sweetest dream, come trueeee. nanana

godmorgon! vaknade för ett tag sen, ska dra mig neråt och käka frulle strax. ska först skicka iväg ett sms till bästavääään. efter jag har ätit så drar jag till stallet och ska träna Maya med sadel, träns osv. får se om jag hoppar upp, beror helt på hur hon reagerar på det. men hon var väldigt duktig igår vid uppbindningen&när jag rykta. aja, ni bryr er.

får se vad som händer ikväll, ska prata med mamma när hon kommer hem!
see ya later, alligator  ♥


att sluta tänka på dig är som att be mig andas under vatten..

en gammal bild men väldigt betydelsefull♥
ändrat datum då vi åker till spanien, nu mera åker vi dagen efter skolavslutningen! alltså den 13 Juni.. ni kan ju ana om jag längtar!
så där ja, idag har jag hunnit med att baka chokladbollar och bjudit mina kusiner på en god fika, varit i stallet en sväng och gjort det vanliga, tränat Maya förhand, ska så smått sätta igång henne efter drygt 3 månaders vila, jag har varit nere i byn och solat i 15 minuter.. ja det var typ det. nu är jag tillbaka till datorn igen!
ska kolla upp om det är BB ikväll? tror det, och hoppas det. Hur pinsam är inte Tenny? och det värsta är att han bor i ekeby.. aja hahah!
ska även vänta på att min mobil kan ladda klart så jag kan bege mig neråt och skicka iväg ett sms till en person.. åhhhh, vad jag längtar till sommaren. sinnes!! sommaren 2012 kommer att bli så jäkla underbart bra, det är jag helt säker på. det måste bara bli så.
har inga planer inför morgondagen? usch, något måste jag göra!! har skrivit här hur många gånger som helst att jag ska smsa/ringa/PRATA med matilda.. men nej. får ta tag i detta!! äckligt längesen nu. jag lovar er&mig själv att jag ska smsa henne imorgon. haha! vafan?
vi hörs imorgon mina vänner♥

#chokladbollar


i wish you were here right now.

"Missing someone isn't about how long it has been since you’ve seen them or the amount of the since you’ve talked. It’s about that moment when you’re doing something and wish they were right there with you"



pure beauty

har suttit och kollat på gamla bilder på min syster's data.. shit vad många bilder hon har!
iallafall, kolla denna bilden ;) HAHAH
tagen typ 2010, fyfan. kommer ångra att jag la upp den!
NU: bak dags!

- new things in my closet


tröja/cubus 199:- , shorts/H&M 179:-

Because every breath I take proves that I can live without you.

tänkte såhär att lite senare så visar jag vad jag fick med mig hem från väla i måndags.
GODMORGON! har sovit otroligt skönt inatt, inte vaknat en ända gång, riktigt härligt. så nu känner jag mig utvilad. var så himla sugen på chokladbollar igår, och är det fortfarande så ska baka några tills fikat senare! haha
har inga planer för dagen, tror att jag lite senare ska rida ut på jose. (får se hur det blir!)
Sen ska jag åka och sola, annars kommer jag bara att vara hemma. skönt det med ibland. :)

vi hörs under dagen, puss♥

lycka

hejsan! kom hem från olle för ett tag sen. tackar för en trevlig kväll! :)
nu ska jag ner och ta ett stort glas vatten och sen sätta mig vid tven eller nått.. har ett förskräckligt sötsug, CHOKLADBOLLAR! ohja. kan berätta att jag har riktigt jävla ont i min svanskota/rumpa , eftersom jag har ramlat TVÅ gånger idag.. klump? oh yes
aja, vi hörs imorgon. puss

nu drar vi ut

nu drar vi ut och möter upp olle&erik! kommer nog hem vid 11-12 tiden. hörs då!


new car

we got a new car motherfuckers!

jag vet att den är fin


mobil inlägg - hos elin

hejsan, och godmorgon! gårdagen spenderades först på väla med elin i några timmar fick med mig två fina saker som jag visar sen! efter väla så åt vi "kvällsmat" på mc (haha!) och väntade på att sofie&matildas tåg skulle rulla in! vid 6-7 tiden så tog vi fyra buss till olympia och sen drog vi på oss världens fulaste bowlings skor och sen började vi kasta klot! slutade med att sofie vann hela alltet! grattis! och jag blev en stolt tvåa, elin trea och matilda kom sist! haha, riiiktigt rolig kväll , tack tjejer! vaknade upp hos elin vid 10 tiden, nu har vi ätit frukost och är allmänt osociala. har lite planer för dagen med elin, skridskor nu på dagen sen får vi se hur det blir! funderar också lite på hur jag ska komma hem, haha! aja, vi hörs


mobil inlägg

nu har jag bäddat ner mig i sängen efter några timmars tv tittande.
har börjat älska en ny app, draw something heter den. tycker att alla ska ladda ner den och sen lägga till mig så kan ni se mina skillz jag har när jag ritar. fridanilsson heter jag!! så ja, ska rita lite till sen somnar jag nog. ska upp rättså tidigt imorgon , vi hörs! puss

min lilla svante älskling som sprang ut innan ikväll och min sötnos har inte hittat hem än! orolig som tusan men mammi är ute och letar för fullt. faktiskt hon som öppnade ytterdörren......


you are the best thing ever happened to me

hej mina vänner! spenderade ju min kväll igår hos min kusin. väldigt trevligt och god mat, hehe
vi började bli lite trötta efter melodifestivalen så då satte vi oss vid datorn och kollade på massvis av gamla filmer på oss. HAHA! så sjukt ful var jag.. gash men iallafall, kom hem vid 2 tiden. tack för kvällen!
idag steg jag upp vid 11 tiden. nu ska jag klä på mig och sedan gå till stallet & rida José. njuter utav känslan att det inte är skola på en hel vecka!! hur skönt?
börjar lovet imorgon med en hel dag med bästavän på väla. mys
vi hörs senare♥
det var ett tag sen?

nu är vi...

nu är vi påväg till jennie! tog ett par jeans och jag hittade en kortarmad blus som jag inte har använt på ett bra tag. det fick duga.. nu är vi framme, puss hej!


countdown!

119 dagar kvar!

grattis

glömde!
Idag fyller ju självaste MATILDIUS hela 17 år. stort grattis till dig!


mobil inlägg

internetet till min dator fungerar inte, därav blir det bara mobil bloggning några dagar framåt! men bättre än inget?

jag har precis duschat så nu har jag klätt på mig igen. ska strax följa med mamma ner i byn och sola. (idag igen..) men just bara för att ikväll ska jag på 18 års fest så sitter inte helt fel med lite färg. det är min kusin som ska ha fest, dock fyller hon inte år idag utan den 22. men grattis i förskott min vän. när jag kommer hem så ska jag försöka hitta något i min garderob som är lite fint. vi får se hur det går!! vi hörs senare


mys

jag och min söta katt myser framför tven. har ätit ett helt marabou non stop, haha! lätt en ny favorit. så jädrans gott. nu snarkar nyfiken i mitt knä.. ska kolla klart på the voice sen drar jag upp till datorn. puss


mobil inlägg

gick hem lite tidigare idag , så kom hem vid två. jag tvingade mamma till affären att köpa godis så det gjorde vi. jag följde med mamma ner i byn för hon skulle lämna tillbaka min mosters bil som vi lånat idag iochmed att vår bil är helt sönder sen igår.. vi ska köpa ny bil nu i veckan, det gillas!! jag passade på att testa det nya solariumet här i ekeby. riktigt fint och fräsht. så ska börja sola här. :) är hos moster nu, och kommer hem lite senare ikväll, puss!


funkar inte att ladda upp bilder!


mobil inlägg

nu senare på kvällen har jag tränat inför ett prov jag ska ha imorgon. kan ALLA orden som vi skulle öva på. och denna gången SKA jag få bra resultat! har lagt mig i sängen och börjar bli riktigt trött så somnar nog snart. imorgon är det fredag och inte bara en vanlig fredag utan sista dagen innan loooov ! jag taggar till tuuusen. har inga planer för kvällen utan blir nog en hemmakväll kanske bjuder hit matilda eller så bjuder jag in mig själv till henne.. vi får se, inget bestämt! sjukt längesen vi umgicks iallafall.. vi hörs imorgon, puss


mobil inlägg

även denna dagen har varit en jobbig dag. eller dagen i skolan var hur rolig som helst! det tackar jag mina vänner för :) kom hem och då var farmor här, fikade med familjen och sen drog jag till stallet. skriver inte ut vad som händer/har hänt iochmed att jag inte vet vilka som läser, men har det rätt jobbigt just nu. även denna kvällen blev SJUK! men allt kommer att ordna sig, det vet jag. känns som om jag behöver en paus. fast taggar sportlov och då ska jag och mina vänner hitta på massa kul! känns skönt att kunna ha annat att tänka på. vi hörs senare ikväll :)


jag och bästavän ute på isen! iloveu.


mobil inlägg

alarmet ringde klockan 6 för mig och emelie. dock somnade vi om igen och vaknade med panik klockan 6:45. vi klädde på oss snabbt som in i, tur att vi båda hade valt kläder igår kväll. kletade på lite smink i fajset och sen snabbt ner i köket. jag insåg att vi aldrig skulle hinna köpa någon mat till mig att ha med så tog två ost mackor (hahah). letade som en galning efter sån sak man kan ha varmchoklad i, men hittade ingen. SUR tjej, slutade med att jag inte tog med någon dricka alls! hahah. hoppas att det finns dricka där som man kan köpa. sitter just nu på bussen och kom på att jag inte har med någon hjälm HAHA jag hatar att stressa för jag glömmer massa saker. iallafall, vet inte när jag slutar men vi hörs senare! puss


grattis, ha ett bra liv

hejsan allihopa!
nu ska jag och emelie strax gå och lägga oss! haha. typ
nejmen, denna kvällen blev inte riktigt som vi/jag hade tänkt, men vi överlevde. shit något av det läskigaste jag har varit med om. ska dock inte skriva mer om det, iochmed att jag inte tänker skriva vad som verkligen hände. synd om er.
slutade kvällen med att baka chokladmuffins. och de blev faktiskt riktigt goda!
ska sluta yra och vara social med min vän. vi hörs imorgon, godnatt♥

image description

bajs

är just nu i chocktillstånd, allt hände så snabbt. och vafan hände? fick panik och kunde inte få luft. skrek och grät och ja allt samtidigt.
att springa i snön utan strumpor&skor är kallt! känner inte mina fötter.
och nu är allt okej igen? vafan, det var ju inte änns lönt!

dont worry, be happy

började dagen med illamående och mådde allmänt dåligt. men åkte iväg till skolan och det släppte vid lunch dags. så det var skönt! sista lektionen var bild/musik. jag måste verkligen skärpa mig på musiken hahah! men det blev iallafall mycket skratt, mest med elin&klara. har typ hundra videos på min mobil nu...
jag kom hem vid tre tiden och gick direkt till stallet. nu har jag kommit hem igen, och har hunnit att städa mitt rum. funderar på om jag ska ta en snabb dusch innan emelie kommer, men nej.. jag väntar tills vi har ätit.
imorgon är det friluftsdag med högstadiet på vår skola. åttorna (min klass) ska först åka skridskor och sedan spela badminton/tennis. och nu kom jag på att jag glömt att köpa någon "matsäck" att ha med mig. bajs! får gå in om statoil på vägen till skolan. (haha)
nu ska jag gå ner och fixa en sak så vi hörs senare!♥



amour vincit omnia - kärleken övervinner allt

hejsan mina vänner! har skrivit klart mitt no arbete och skickat in det! känns riktigt bra och blev nöjd, härligt. missade top model precis så ska kolla avsnittet på datan. förbannad att the mentalist alltid går samtidigt. menmen..
planer för morgondagen -
onsdag! yeah, slappedag. börjar med slöjd (ev), sen slöjd igen och sist bild. slutar vid 3, hem. sen stallet direkt. . emelie rullar hit vid 6 tiden. hon sover sedan här. pga olika skäl, men det blir la mysigt. :) nu ska jag starta ett avsnitt av top model,,
hoppas att ni har haft en bra dag allihopa :) puss


mobil inlägg

alla hjärtans dag idag. för mig är det absolut ingen skillad förutom pannkakor i skolan typ. men iallafall så nu är jag påväg till farmor, en mysig fika med henne sen åker jag hem igen. har mer plugg idag, och so debatten var inte så svår som jag trodde. vi diskuterade mest, det var faktiskt roligt! jag uppdaterar ikväll, ha en fin dag.


du är en av mina bästavänner och jag vill att det förblir så.

hejdär! jag hade ju tänkt att det skulle bli en riktigt pluggdag.. men jag satt i cirka en timme och rå plugga, gjorde klart en av mina NO arbeten iallafall.. nu ska jag läsa igenom so;n, har en debatt imorgon, så hade varit bra om jag hade visst lite mer om ämnena vi ska diskutera. har sovmorgon imorgon, tror dock att jag får gå upp som vanligt. bajs. aja, livet fortsätter. gillar faktiskt tisdagar, slutar tidigt!
har inga planer för dagen utan det blir väl det vanliga. :) blir massor av plugg iallafall. skickade in min krönika innan idag, vilket känns skönt. en sak jag ska stryka från listan. och imorgon ska jag skicka iväg labrationsrapporten (hade prov innan idag!) vilket som också känns skönt. en inlämning och ett prov till denna veckan sen är jag klar! alltid ska det vara massa saker i skolan veckan innan lovet. men nu ska jag ta fram boken och börja träna. vi hörs imorgon, puss♥



baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs!!!!

ben&jerry's

min mamma är den bästa, nu är jag laddad inför en hel dag med massor av plugg!
ska bara kolla lite bloggar&facebook innan jag sätter igång, vi hörs senare mina vänner.

mobil inlägg

mötet var helt ok, vi blev dock färre än vad vi hade trott. jag och nora blev stämplade som grupp ledare vilket känns hur bra som helst! nu har jag bäddat ner mig i min säng och taggar inför skolan imorgon. en vecka till sen är det sportlov. detta lovet ska bli det bästa! aja, godnatt.


mobil inlägg

efter 2 timmars planering så har jag och nora kommit på massor av saker. nu är vi påväg till naemi. kommer nog hem vid 9-10 tiden, vi hörs då :)


the little thing that makes life big

somsagt, kom hem en aning senare en jag trodde. hahaha! men allt är bra med oss, jag&mamma garvade mest.. men det gick bra.
nu har jag duschat&gjort v mig. om cirka en halv timma kommer Nora. vi ska planera lite sen drar vi till ett ungdomsmöte i ekeby. hoppas att det går som planerat iallafall. är sjukt sugen på en kaka, ska gå ner och ta. hejsvejs♥


mobil inlägg

just nu på promenad hem.. kör försiktigt idag, det är halt!
bra kört mamma, (y)
vår bil just nu :


mobil inlägg

nu går jag och elin och lägger oss. kvällen har varit awesome! massor av skratt och annat mys. tror att vi kommer att snacka ett bra tag innan vi somnar . godnatt kompisar


mobil inlägg

nu taggar vi melodifestivalen !!!


mobil inlägg

hann inte fota outfit innan jag åkte!

nu sitter jag hos elin och vi har precis doppat jordgubbar i choklad! dögött. nu ska jag vara social med min kååmpis, hade't


Jag önskar att det varit en mardröm, fast sakta men säkert förstod jag att det var ren verklighet.

godmorgon allihopa! strax kommer två av mina kusiner hit, lukas&alvin. min syster&jag ska vara barnvakter några timmar. dock orkar jag inte, så pauline får göra det mesta med de. bitch... men ska iallafall strax klä på mig och sen dra till stallet. vid 5 tiden? så ska jag åka till bästavän. kommer att spendera min kväll&natt där. en riktig mys kväll. det var ett bra tag sen, bara vi två umgicks. så det ska bli himla roligt. uppdaterar er senare ikväll vad jag och elin gör :) somsagt, ska dra till stallet nu. slänger in en outfit bild innan jag åker. ha en fin dag!


mobil inlägg

höll på att somna medans mamma kollade på gaygalan så gick upp på rummet istället. har kollat bloggar och facebook ett tag och nu är jag riktigt trött! hoppas att ni har fått en bra start på helgen. morgon dagen kommer att bli awesome! godnatt, puss


If it hurts, you still care

ikväll kommer jag att ha fredag's mys här hemma med familjen. har tagit på mig en mysig pyjamas och mys tröjan så nu ska jag snart gå ner och sätta mig vid tven. såg att mamma hade köpt lösvikts godis och en paradis chokladlåda. min favorit. så vi hörs innan jag går och lägger mig. :) puss♥
- jag för drygt 2 minuter sedan, osminkad tjej!

mobil inlägg

förlåt för jag inte har bloggat! men fikade med syster direkt när jag kom hem. sen drog vi tillsammans till stallet så hann inte starta datorn. vi tog varsin häst, maya har fortfarande vintervila så tog jose. vi mötte sedan upp linnea på vägen till fältet. red där i nästan en timme. nu är jag hemma igen och ska duscha nu sen äta. startar datan sen så blir det bättre inlägg. puss


mobil inlägg

äntligen fredag mina vänner! sitter på bussen nu, är nog snart framme. börjar min dag med mentors tid, sen engelska. har inga planer för dagen eller kvällen. kanske ringer till matilda och frågar om hon vill träffas... men vi får se :) jag uppdaterar när jag kommer hem , ungefär vid 3 tiden . puss


I fell apart, but got back up again

nu har jag lockat mitt hår, vilket tog en timme typ. hann kolla slutet av biggest loser också.
nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på ett avsnitt the fabulous life of ana gina innan jag somnar.. hoppas att er dag har varit bra, puss♥



And just when i think im over you…. YOU TEXT ME

yes, klar med krönikan har skrivit ut den och så. ska kolla över den imorgon i skolan och be elin att läsa den. :)
nu ska jag ner och ta lite fruktsallad och sen blir det att plugga engelska! mycket plugg på senaste tiden..
skulle behövt komma på en beskrivning till mitt no prov också, får se om jag hinner innan klocknan blir för mycket. är iallafall nöjd med att jag gjort klar krönikan, så kan jag ta det lugnt på lektionen imorgon! ska inte skriva en massa mer utan säger godnatt sen, puss♥


Tell me why you are so hard to forget

hej kompisar! började dagen med idrott, redskapsgymnastik. det var helt okej. sen var det engelska, svenska och sist so. tog bussen hem 14:45, och var hemma lite över 3. ringde elin och sen var emelie's pappa här, så fikade med familjen. jag fryser och är på allmänt dåligt humör. känns som om huvudvärken börjar smyga fram så ska ta en tablett innan dess. ska dra till stallet sen och senare ikväll ska jag försöka att skriva klart min krönika om jag orkar. har omprov i engelskan imorgon och omprov i svenskan den 1 mars. usch, vad dåligt av mig! men det löser sig, tror inte detta kommer att påverka mitt betyg.. min svensk lärare tyckte att det var konstigt att jag hade fått så dåligt resultat, och att det inte var alls likt mig. men inte så lätt att få bra, när man får reda på fel saker som man ska träna på.
nu ska jag sluta böla och ta en kaka. vi hörs♥


take care, my friend

jag är trött i benen och i huvudet minst sagt! tog cirkus 20 minuter att gå till mormor, frågade mina 18 frågor som jag hade och fick svar på allt, vilket var jättebra. mamma svarade samtidigt så två i en smäll. underlättar en del. nu så här på kvällskvisten har jag börjat med min krönika - var det bättre förr?
fått ihop 1 och ½ sida handskrivet. känns bra, nu har jag lite att jobba med imorgon på svensk lektionen. torsdag imorgon mina vänner. snart är denna vecka slut vilket är mycket SKÖNT! sen vill jag bara att det ska bli lördag! haha, jo. en riktig myskväll kommer det att bli. har inte träffat bästavän på två helger nu om inte mer... lite ångest. nejmen jo. måste packa ner mina idrotts kläder lite senare och ta fram kläder. detta hinner jag innan klockan blir 23, right? får skynda mig nu. något mer jag vill berätta? tror inte det.
vi får höras imorgon istället, FUUUUUCK. engelskan har jag glömt bort, de jäkla verben. får ta det på bussen.
puss ♥

mobil inlägg

påväg till mormor.. jag ska gå dit ! GÅ , i minus grader. jag överlever kanske. vi hörs när jag kommit hem :) puss


i don't need sex, my life fucks me daily

att sluta vid 12 tiden vart inte helt fel? nej , verkligen inte!
dagen i skolan var riktigt rolig. började dagen med slöjd som jag har på ev. jag och julia började på en ny sak, ska bli en skål av något slag. vi fick börja om 2 gånger, då vi hade gjort fel. och ja, väldigt mycket skratt!
sen åkte vi buss till hemkunskapen, och hade hk i två timmar. jag och elin var tvungna att dela på oss, så jag hamnade hos per&hannes. väldigt roligt hade vi&en riktigt god pizza lyckades vi fixa ihop :)
kom tillbaka till skolan och fick reda på efter ett tag att vår musik lärare var sjuk.. så vi fick sluta!
mamma hämtade mig på skolan typ direkt :) och nu har jag fikat och pratat med mamma i cirkus en timme.
ikväll ska jag till mormor, för att intervjua henne om hennes barndom till svenskan. ska skriva ner lite roliga frågor och hoppas på att få några roliga svar. en krönika ska ju vara roligt? får se vad jag kan få ihop. 
tänker på dig, vill ge dig en stor kram hjärtat! det blir bättre, jag lovar dig♥

mobil inlägg

hemkunskap, är inte helt fel!

min, hannes och per's pizza

 


You still mean everything for me, but you are just not worth the fight anymore

jag orkade inte plugga mer, så jag tog en lång varm dusch vilket var jätte skönt! fryser jätte mycket i skolan, då det är svinkallt i våra klassrum. så en varm dusch var inte helt fel!
igår tog jag aldrig fram några kläder, eller jag glömde det faktiskt. så ni kan ana att jag stressade som en gris imorse för kunde inte bestämma vad jag skulle ha på mig. slutade med att jag drog på ett par vanliga jeans och en blus. nu ikväll har jag faktiskt tagit fram kläder! så himla glad jag blev när mamma hade tvättat mitt linne. yeah!
jag har också fotat outfiten, som ni ser under :)
har även letat fram mitt löshår och tvättat det! så nu är det fint, ska använda det imorgon tänkte jag! har haft några riktigt dåliga hår-dagar på sista tiden. blir så himla trött på mitt hår , men ibland så älskar jag det. nu ikväll var det faktiskt riktigt fint! (hoppas att ni bryr er!)

imorgon är det onsdag vilket innebär SLAPPEDAG! det känns skönt :)) struntar i väskan imorgon och hoppas på sol så jag kan ta min skinnjacka istället för min jobbiga vinterjacka.

nu blir det ett avsnitt pretty little liars för min del, får se om jag pausar klockan 20 och drar ner till tv istället där det visas top model. kanske, tyckte inte att det var så bra förra gången...
vi hörs imorgon, puss♥
kofta - h&m
linne - spanien
byxor - pieces
+ några fina smycken

Jag trycker bort alla känslor och glömmer gamla minnen

hejsan! har pluggat i drygt 1 timme nu och jag har fått jätte mycket gjort! lite stolt över mig själv, har nästan gjort klart tre texter om olika maskiner inom mekanikens gyllene regel. sen ska jag bara ren skriva det på datan och få ihop det till ett arbete som jag ska lämna in! so har jag inte börjat med än. tar det senare :)
kommer nytt avsnitt pretty little liars idag, så måste kolla på det senare :) vi hörs sen , när jag har något annat att berätta. puss

mobil inlägg

fått tillbaka två prov idag , det är pinsamt att jag blivit såhär dålig. omprov på en del av det engelska. ENGELSKA? jag brukar vara bra, vad har hänt? fick godkänt på NO , men är inte nöjd med ett E. nu ska det pluggas till NO prov och SO debatt. först ska jag njuta av en bit kladdkaka. puss


I fucking love you, cant you see it?

nu ska jag gå och lägga mig i sängen. får se om jag kollar ett avsnitt the mentalist eller om jag struntar i det.
vi hörs imorgon :) puss♥

Every day is a new beginnig

ny start frånochmed imorgon. en ny frida. typ. nejmen. hej random.

för morgon dagen har jag inga planer alls, mamma vill inte ge mig mitt barnbidrag i förtid så blir ingen väla förräns efter den 20. jag är ledsen hjärtat!
så iallafall. nu ska jag strax duscha och sen planera lite. hehe ska prova lite kläder tills imorgon och sånt vanliiiiigt!
vi ses♥



Now you are just somebody i used to know

hejdär! skolan var helt okej, slutade halv 3. kom hem vid  3 tiden. nu har jag precis fikat och ska strax ringa till mamma. efter det ska jag snabbt baka en kladdkaka. sen stallet! får se om jag jag orkar följa med till emelie senare. har nog lite plugg också som måste göras. så vi får se :)
min moster fyller år idag också, grattis till dig!
vi hörs senare♥

update: mamma hade gjort klart i hela stallet imorse, yeeeeah! så nu kan jag baka en kladdkaka, och se klart en film jag började kolla på igår kväll. i love my life

mobil inlägg

godmorgon! sitter på bussen just nu. är framme typ hel. jag taggar! ska bli himla kul att träffa alla igen. jag slutar halv 3, är hemma vid 3 tiden. jag ska hem, till stallet sen duscha och göra v mig. för ska sen hem till emelie en sväng. vi hörs nog när jag har kommit hem :) puss


I miss you, asshole

har fotat lite nu på kvällen, även kollat på ponnyakuten♥
ska leta reda på min skolväska och packa ner böcker&osv. & ta fram kläder tills imorgon.
kanske dyker in någon outfit bild senare, eller så blir detta sista inlägget för idag. puss

change is good, because change... is CHANGE

ny header! (för tillfället)
var sjukt trött på den andra så, here we go.


remind yourself that it's okay to not be perfect


mobil inlägg

just nu i någon skog med syster, mamma , linnea och annika :) lånade sigge av frida ;d


with you beside me, i will always choose the right way to go

godmorgon folks! eller ja, jag steg upp vid 12 tiden, och sen dess har jag kollat tv.
nu ska jag käka frukost och sedan vet jag inte. idag är febern helt borta bara den jäkla hostan kvar nu. men jag taggar skolan imorgon!! inga planer för dagen, får ta det som det kommer. vi hörs nog under dagen. puss



the feeling you get when you miss someone

blev ingen film ikväll, utan det var ju melodifestivalen. sean banan♥ nejmen, jag ångrar nu att jag inte ringde hit matildis :( jaja, ska snacka med henne senare, så ska fråga henne om vi kan kolla tillsammans nästa gång :D
nu ska jag dra mig upp till rummet, startar nog en film eller något sånt. har inga planer för morgondagen utan får se vad som händer. GODNATT

Gå inte dit stigen leder, gå istället där det inte finns någon stig och lämna spår

nu har jag duschat och tagit på mig myskläder, nu blir det myys!
jag är även en glad tjej nu, febern har försvunnit, YEAH! äntligen typ.. så detta firar jag med pringels&polka marabou. (y
ska starta en bra film snart och bara njuta! vi hörs senare♥


Love you now, love you still. Always have and Always will

kvällen igår spenderades på mitt rum, kollade några avsnitt 90210 och några mentalist. har också försökt att komma på något jag kan vara på freestylen i maj.. har redan kommit på en sak, dock hittar jag ingen musik som passar till. fast det är chill ju, iochmed att det är flera månader kvar :))

jag vet inte riktigt vad som händer idag, har fortfarande feber så fick inte träffa elin. synd, saknar dig!
hoppas att febern försvinner tills ikväll dock. nu ska jag klä på mig , ta en banan och sen gå ut och fota. de sa att det var dö kallt ute, så får se hur många bilder jag hinner ta.
see ya later, alligator.♥

If i had a penny for every time i thought of you, i would be millionare

nu ska jag bädda ner mig i sängen med datorn. kolla något avsnitt mentalist och sen sova! skönt.
vi hörs imorgon folks ♥

Hatar är ett starkt ord, men alldeles för svagt för att beskriva vad jag känner för dig

nu är det FREDAG mina vänner! ska ni ut och festa ikväll? inte? nehe.
inte jag heller. (gick inte till skolan idag heller, ångest!!)
fortfarande feber, skjut mig! jag som ville catcha upp med matildius ikväll. 'vi har inte träffats på ååååår! men nej. ska tvinga mamma till affären att köpa pringels till mig iallafall, det är jag värd. (haha)
ska även försöka få tag på Nora senare ikväll, har lite vi måste prata om.
annars så är det bra med mig.. hostan sitter fortfarande i, dock har mamma fixat några tabletter som ska  hjälpa vilket jag HOPPAS att de gör.
- jag saknar elin :( ♥
hoppas på att vi kan träffas imorgon (känns dock inte som det kommer att bli något! :/)
annars får vi vänta tills måndag att träffas.

jag längtar tillbaka till skolan lite halvt faktiskt. känns som om jag är sjukt långt bak i ALLT! och så glömsk&slarvig som jag är. så har inte bett simon att ta med böcker hem till mig. får skylla mig själv på måndag då jag kommer att sitta vid en hög av böcker. aja, det får gå!!

ikväll ska jag kolla klart på säsong 3 av 90210. började kolla igår, och är på avsnitt 16, neeeerd
några avsnitt kvar, sen blir det the mentalist resten av kvällen.

hoppas att ni alla får en trevlig fredag's kväll! puss



high five!!!


Du va ballt utan b, nu är du kingen utan k

fick lite smått panik precis,eftersom jag trodde att en hel krönika skulle vara klar tills imorgon. ;o
men som tur var det fel datum! tack, gud.
iochmed att jag kanske går till skolan imorgon så måste jag göra en intervju med mamma som jag inte gjort. ouuups, ajajaja!
ska strax ner och borsta tänderna och fixa mig och sånt. (lägg märke till många och)
sen ska jag bädda sängen skönt och lägga mig och kolla på 90210! låter som en bra ide, så dra ner nu!
GODNATT



Kärlek är som gummiband, när den ena släpper får den andra smällen

hejsan allihopa! äntligen har jag flyttat upp från min säng och dragit mig bort mot skrivbordet.
vaknade upp imorse utan feber! men lite senare så kröp den fram igen... halsont och allt det har försvunnit och blivit en förjäklig hosta. jag kände mig så sjukt mycket bättre innan , men nu är det tillbaka. mamma är iväg och köper någon hostmedicin. hoppas att det kommer att hjälpa!
Jag har degat i sängen hela dagen, och nu på början av kvällen. ett beroende av the mentalist har börjat krypa fram. jag kan inte sluta titta. aja.
har lite bloggtorka känner jag, ajdå. kan bero på att jag inte har något att skriva?
taggar till helgen. hoppas att jag kan umgås med bästavän på lördag.
och imorgon kväll vill jag inte vara sjuk!

nu ska jag ner och hämta ett glas vatten , sen väntar O.C

mobil inlägg

såååå himla skönt att gå och lägga sig i en nybäddad säng, inget slår det!..typ..
kollade på tv nu ikväll, först efterlyst sen halva livet blir bättre, och halva fuskbyggarna.. laddade upp med en god fruktsallad (lever på frukt just nu) och med mamma brevid. nu efter att ha varit på rummet tillsammans med mamma ett bra tag (vi har kollat upp en tävling som jag ska vara med i , i maj månad. läääängtar) så har jag bäddat ner mig i sängen med laptopen. ska kolla ett avsnitt pretty little liars och sedan börja om på serien O.C :) godnatt !


friends are the family we choose for ourselves

fick en sån här fin tavla i julklapp av min syster. så jag har pysslat med den nu ikväll, satt in bilder och sånt. 'tavlan' är dock större än vad den ser ut  att vara. lite sne också. (bilden ger ingen rättvisa)
men jag är nööööjd!♥

jag mår illa, som en gorilla

tjena! dagarna blir bara tråkigare och tråkigare. har inte änns kollat tv idag ;o ey, what ever.
(har jobbat med videoinlägget, och fick damp när jag skulle redigera det och råkade tabort hela skiten. (arg_tjej)
så gör nytt imorgon tror jag.)
har suttit vid datan hela dagen typ, förutom då jag gjorde v mig och agera framför kameran i 5 minuter.
senare ska jag faktiskt gå ut och fotta några bilder. behöver få frisk luuuuft!
- blir ingen skola imorgon heller, dock känner jag mig bättre och det finns faktiskt en liten chans att jag kan få gå på fredag (y)
snackade med bästavän i telefooooon i typ en halv timme, hehe. du är kul!
efter det fick jag ett litet ryck - att jag inte vill sitta på mitt rum tillsammans med massa dammråttor längre, så har städat HELA rummet. (med lite hjälp av mammi)
så nu luktar här fräscht&rent igen. ska fixa en grej ikväll också. ELIN SMSA MIG! (eller varför gör jag inte det själv?xd) ahja, mitt halsont har gått över till att jag har blivit helt hes? haha, men jag gillar't. hellre det än att dö av smärta ju? ni BRYR er. i know it :))
vi hörs senare♥

RSS 2.0